Overzicht en grafische evolutie van uw cijfers.

Of u nu zelf uw boekhouding ter harte neemt of verkiest dat wij u ontzorgen; onze dienstverlening gebeurt op maat van de klant. Een persoonlijke aanpak vormt de basis van onze samenwerking: reken op uw persoonlijke dossierbeheerder die zich volledig verdiept in uw onderneming. We denken proactief mee met u en geven spontaan de nodige voorzetten die de ontwikkeling en groei van uw onderneming een boost geven.

Via een digitaal platform bezorgen we u per kwartaal een overzicht en grafische evolutie van uw cijfers. U kan, in samenspraak met ons, bepalen welke kerncijfers u wenst op te volgen. Zo kan u tijdens het jaar heel ad rem reageren en bijsturen indien nodig, en loopt u niet achter de feiten aan.

Heeft u zelf onvoldoende tijd om inboekwerk te verrichten? Doe een beroep op een van onze professionele medewerkers om bij u op kantoor de administratieve verwerking van alle aankopen, verkopen en bankuittreksels ter plaatse uit te voeren.  Zo verloopt al het inboekwerk vlot, tijdig en correct en heeft u steeds een bijgewerkte boekhouding voorhanden. We werken graag een persoonlijke aanpak voor u uit!

PERSONA ACCOUNTANTS is gespecialiseerd in e-accounting. Dat betekent dat u o.a. online kan inloggen en zelf uw boekhouding verzorgen onder onze begeleiding. Bij problemen of moeilijkheden helpen we u meteen online. Daarnaast kunt u ook digitaal documenten aanleveren. Zo hoeft u uw documenten niet te missen en bespaart u de tijd van een verplaatsing naar ons kantoor!

We helpen u graag met:

  • Opmaken van de periodieke BTW-aangiften

  • Opstellen van jaarrekeningen / resultaatsberekeningen

  • Vervullen van diverse wettelijke verplichtingen

  • Verzorgen van uw boekhouding of verrichten van een verificatie van de door u uitgevoerde boekhouding

  • Bijstand bij fiscale controles

  • Opmaken van fiscale aangiften

  • Opstellen van tussentijdse staten en balansen tijdens het lopende jaar

  • Permanent verlenen van fiscale adviezen, conform de meest recente wetgeving

Op zoek naar een accountantskantoor?

Wij verlenen u de beste diensten voor alle financïele aspecten die te maken hebben met uw bedrijf. We onderscheiden ons van andere kantoren omdat we sterk zijn in het begeleiden van bedrijven in elke “levensfase”.

Neem contact